Shipping

Bestellingen die u plaatst via www.puntofashion.be zijn niet bindend voor de verkoper. Deze worden bindend nadat de verkoper uw bestelling heeft geaccepteerd. Wij kunnen er om welke reden dan ook ervoor kiezen om uw bestelling niet te accepteren.

Nadat u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een bevestiging van ontvangst, met uw bestelnummer en details van de bestelde producten.

 

De prijzen vermeld op onze webshop zijn inclusief BTW en gelden enkel voor bestellingen geplaatst via www.puntofashion.be;
Afzonderlijke kosten voor verzending, verwerking en eventueel daarop van toepassing zijnde belastingen worden weergegeven wanneer u uw bestelling plaatst.  De verzendkosten worden aangegeven in het winkelmandje.
Punto Fashion werkt samen met DPD Belgium. De tarieven voor verzending met DPD worden vermeld hieronder.
Ze zijn verschillend van land tot land, bij sommige landen wordt er een eilandtoeslag berekend.

België:  5 Euro
Nederland, Duitsland en Luxemburg: 7 Euro
Groot-Britannië, Italië, Frankrijk en Ierland: 15 Euro
Oostenrijk, Ierland, , Polen en Tsjechië: 18 Euro
Spanje, Portugal: 20 Euro

 Mogelijke acties op verzendingskosten zijn enkel geldig wanneer dit wordt gemeld en tijdens de bepaalde periode.

 

BESCHIKBAARHEID EN LEVERING VAN DE PRODUCTEN 

Punto Fashion garandeert niet dat alle producten die op onze website worden getoond, beschikbaar zijn. Wij behouden het recht voor, zonder voorafgaande kennisgeving, bepaalde producten te wijzigen, niet langer beschikbaar te stellen, of prijzen te veranderen. We proberen ter allertijden de producten correct weer te geven, maar fouten kunnen ontstaan.

De geschatte levertermijn vind u hieronder. Punto Fashion probeert steeds de bestelde producten op tijd te leveren. Er kunnen echter redenen zijn waarom we niet tijdig kunnen verzenden, of er kunnen problemen zijn bij onze leveranciers. De geschatte levertermijn mag dus niet als bindend gezien worden.

De geschatte levertermijn:

Belgie: 2-5 werkdagen
Nederland, Duitsland en Luxemburg: 2- 5 werkdagen
GB, Ierland, Italië, Oostenrijk, Frankrijk en ...: 3-7 werkdagen

U moet binnen een redelijke tijd na de levering controleren of u de producten in goed staat hebt ontvangen en of de inhoud van het pakket compleet is. Breng ons in dit geval zo snel mogelijk op de hoogte (binnen de 14 dagen na verzending van het pakket), zodat wij dit kunnen natrekken bij onze leveranciers. In geval dat u de levering of ontvangst van de producten te lang uitstelt nadat we u op de hoogte hebben gebracht dat we hebben geprobeerd de producten bij u te bezorgen of indien u een verkeerd leveringsadres hebt opgegeven, worden de producten aan ons geretourneerd. Als gevolg hebben wij het recht om de koop van deze producten te herroepen en zodra we de producten hebben ontvangen, zullen we de aankoopsom terug betalen met onze regeling voor het terugnemen van producten en de terzake geldende wettelijke betalingen.